Rauhanvaellus eri puolilta kaupunkia

Ohjatut vaellukset lähtevät eri puolilta kaupunkia ja saapuvat Aleksanterin kirkolle klo 15-15.30. Yhteistä kahvittelua ja rukoushetki klo 16. Aleksanterin kirkolle voi vaeltaa myös omatoimisesti haluamansa reitin. Säänmukainen varustus ja juomapullo. Ei ilmoittautumista.

Tuomiokirkon pääovilta klo 13.30 Näsinkallion kautta. Kesto noin 1,5 h. Ohjaajina pastorit Virpi Vantakorpi ja Kari Soukka

Tuomiokirkon pääovilta klo 14 Patosillan kautta. Kesto 1h. Ohjaajina Elena ja Leonid Baronova.

Kalevan kirkon pääovilta klo 13.30 Armonkallion kautta. Kesto n. 2 h. Ohjaajina Leena ja Jarmo Rautiainen sekä Vesa Keinonen.

Marhabanista Kalevan kirkon sivuovilta klo 13.30. Kesti 1,5 h. Ohjaajana Marhabanin ohjaaja Maria Haapavaara.

Hautausmaan rauhanvaellus Kalevankankaan Kappelilta klo 12.30. Kesto noin 2,5 h. Ohjaajina Aulikki Kalliolahti, Raimo Nevala ja Ritva Jämsä.

Esteetön vaellus Finlaysonin kirkolta klo 14.  Kesto noin 1 h. Ohjaajina diakoni Minna Ågren ja pastori Pirjo Tuiskunen  sekä Helena Soljama Tampereen Kaupunkilähetyksestä.

Sinkkujen vaellus Aleksanterin kirkon pääovelta klo 14 Pyynikinharjun kautta. Kesto 2 h. Ohjaajina diakonit Sari Peltonen ja Hanna Sulonen.

Pyynikin näkötornilta klo 13.30 Thermopyleen kentän ja Rosendahlin rannan kautta. Kesto 1,5 h. Ohjaajina Päivi Mäki-Jokela, Riitta Sointu ja Tiina Vimpari.

Rauhanköynnöksen vaellus Mummon kammarista klo 14 (Otavalankatu 12). Kesto 1 h. Ohjaajina Mummonkammarista Maria Vuoristo ja Anja Leino.

Ajankohta: 5.5.2018 klo 12.30-16.30
Paikka: Aleksanterin kirkko
Yhteyshenkilö: Holopainen, Jussi
Järjestäjä: Tuomiokirkkoseurakunta

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Tiekirkko Tiekirkko