ilmakuva-näsijärvi

PyhiinvaellusTampere

Pyhiinvaellus Santiago de Compostelaan keväällä 2019

Oletko haaveillut pyhiinvaelluksesta historiallisella Jaakontiellä kohden Santiago de Compostelaa? Onko tullut aika raivata tilaa sisäiselle matkalle? Nyt tähän on mahdollisuus kätevästi PyhiinvaellusTampereen ryhmän kanssa 19-26.5.2019.

Pyhiinvaelluksen info tilaisuus käynnistyy 9.10. klo 17.30 kahvittelulla Seurakuntien talon 2. kerroksen Rooma-tilassa.

 Pastori Jussi Holopainen toivoo, että tälle pyhiinvaellukselle rohkaistuvat lähtemään nekin, jotka yksin eivät ole rohjenneet lähteä.

Pyhiinvaellus Jaakontiellä Pohjois Espanjassa 19-26.5.2019. Reittimme alkaa Astorgasta ja kulkee kauniiden vuoristomaisemien kautta, läpi historiallisten ja eksoottisten kylien Ranskan reittiä kohti Santiago de Compostelaa. Vaellettava osuus on yksi kauneimmista koko Ranskan tiellä. Vaelluksen päätämme O Cebreiron Kelttikylään, mutta jatkamme sieltä Samoksen luostarille bussilla ja eteenpäini Santiago de Compostelaan. Täällä voimme osallistua pyhiinvaeltajien messuun ja jos onnea, nähdä botafumeiron toiminnassa. Lopuksi teemme retken Finisterren niemelle, joka on perinteinen pyhiinvaelluksen päätepiste. Kauniit maisemat Atlantille.

Vaellus sopii jokaiselle liikunnasta pitävälle. Matkan hinta on 950 euroa ja se sisältää majoituksen 2hh aamiaisella, laukun kuljetuksen, bussikyydin Madridin lentokentältä Astorgaan, Finisterren retken bussilla, 1hh lisä on 270 euroa. Laukkua kuljetetaan majapaikkojen välillä. Mukana Espanjaa puhuva matkanjohtaja Marko Heusala ja PyhiinvaellusTampereen pastori Jussi Holopainen. Lisänä tulevat lentoliput, jotka ovat alkaen noin 330 euroa.
Palaa otsikoihinTampere_Siluetti-550