Kännykkäreitti

Pyhiinvaellusreitit

Vaeltamaan pääset omatoimisesti lataamalla älypuhelimeen ilmaisen Nomadi-sovelluksen osoitteesta http://app.citynomadi.com. Hae sen jälkeen reitti hakusanalla pilgrim pilgrim.citynomadi.com.. Kun lataat reitin kännykkäsi muistiin i-nappulasta, pääset vaeltamaan off line -tilassa.Aika ja ikuisuus - Pyhiinvaellus Lielahden kirkolta Pispalan kirkolle

Vaellus alkaa Lielahden kirkolta ja päättyy Pispalan kirkolle. Reitin pituus on 5,1 kilometriä ja reitin varrella on 9 pysähdystä.

Elämän virtaus - Tammerkosken pyhiinvaellusreitti

Vaellus alkaa Aleksanterin kirkolta ja päättyy päättyy Finlaysonin kirkolle. Reitin pituus on 4,3 kilometriä ja reitin varrella on 14 pysähdystä.

Juuret ja siivet Härmälä-Viinikka pyhiinvaellusreitti

Vaellus alkaa Härmälän kirkolta ja päättyy Viinikan kirkolle. Reitin pituus on 5,7 kilometriä ja reitin varrella on 11 pysähdystä.

(Työ)hyvinvoinnin pyhiinvaellus Pispalasta Aleksanterin kirkolle

Vaellus alkaa Pispalan kirkolta ja päättyy Aleksanterin kirkolle. Reitin pituus on 4,8 kilometriä ja reitin varrella on 17 pysähdystä.

Katveen siunaus - Pyynikin kautta Pispalaan

Vaellus alkaa Aleksanterin kirkolta ja päättyy Pispalan kirkolle. Reitin pituus on 4,5 kilometriä ja reitin varrella on 11 pysähdystä.

Kouluikäisten pyhiinvaellus Finlaysonin kirkolta

Kouluikäisten pyhiinvaellus alkaa Finlaysonin kirkolta ja päättyy Finlaysonin kirkolle. Reitin pituus on1,3 kilometriä ja reitin varrella on 7 pysähdystä.

Lasten pyhiinvaellus Finlaysonin kirkolta

Lasten pyhiinvaellus alkaa Finlaysonin kirkolta ja päättyy Finlaysonin kirkolle. Reitin pituus on1,3 kilometriä ja reitin varrella on 7 pysähdystä.

Luonnon aika ja ihmisen aika – pyhiinvaellus Teiskon Metsäkirkolle

Vaellus alkaa Teiskon kirkolta ja päättyy Teiskon metsäkirkolle. Reitin pituus on 4,9 kilometriä ja reitin varrella on 11 pysähdystä.

Pieni pyhiinvaellus Pyynikin kirkkopuistossa

Vaellus alkaa Aleksanterin kirkolta ja kiertää Pyynikin kirkkopuistoa. Reitin pituus on 0,7 kilometriä ja reitin varrella on 7 pysähdystä.

Psalmivaellus Vatialasta Messukylän kirkolle

Vaellus alkaa Vatialan hautausmaalta ja päättyy Messukylän vanhalle kirkolle. Reitin pituus on 12,9 kilometriä ja reitin varrella on 16 pysähdystä.

Pyhiinvaellus Tesoman kirkolta Pispalan kirkolle

Vaellus alkaa Tesoman kirkolta ja päättyy Pispalan kirkolle. Reitin pituus on 6,3 kilometriä ja reitin varrella on 8 pysähdystä.

Pyhän Fransiskuksen pyhiinvaellus Kaukajärveltä Messukylään

Vaellus alkaa Kaukajärven seurakuntatalolta ja päättyy päättyy Messukylän vanhalle kirkolle. Reitin pituus on 6,8 kilometriä ja reitti koostuu 10 rastista. 

Tien pyhiinvaellus Viinikasta Messukylän vanhalle kirkolle

Vaellus alkaa Viinikan kirkolta ja päättyy Messukylän vanhalle kirkolle. Reitin pituus on 10,4 kilometriä ja reitin varrella on 6 pysähdystä.

Ulkoinen ja sisäinen TILA - Messukylän vanhalta kirkolta Kalevan kirkolle

Vaellus alkaa Messukylän vanhalta kirkolta ja päättyy Kalevan kirkolle. Reitin pituus on 4,5 kilometriä ja reitin varrella on 10 pysähdystä.

Umpikuja ja uusi näkökulma – Viinikan kirkolta Ahlmanille

Pyhiinvaellus Viinikan kirkolta  Ahlmanille. Vaellus saattelee sinua "valottumaan" siitä yhteiskunnallisesta todellisuudesta, joka reitin ympäristöstä avautuu.  Reitin pituus on kolme kilometriä ja reitin varrella on 11 pysähdystä.


Tampere_Siluetti-550