Opiskelijan pyhiinvaellus

Opiskelijan  pyhiinvaellusreitti on suunniteltu opiskelijoita varten. Reitin voit vaeltaa yksin tai ystäviesi kanssa, ja sen voi vaeltaa myös osissa. Vaellus alkaa Tampereen yliopiston kampukselta ja päättyy Kalevankankaan hautausmaalle. Reitin pituus on 2,5 kilometriä ja reitin varrella on 13 pysähdystä.

Voit pitää noin tunnin mittaisen tauon työpäivän keskellä ja kulkea osan reitistä tai varata 1,5-2 tuntia levollisen hetken ja vaeltaa reitti kaikessa rauhassa yksin tai ystäviesi kanssa.

Jos kuljette ryhmänä, sopikaa kuitenkin mahdollisuudesta kulkea hiljaisuudessa keskustelematta. Hiljaisuus antaa tilan jokaisen omalle sisäiselle matkalle. Sitä mielenkiintoisempaa on saada vaelluksen jälkeen jakaa löytämäänsä.

Kun olet ladannut sekä Citynomadin sovelluksen että tämän reitin kännykkääsi, voit laittaa kännykkäsi off line -tilaan. Opiskelijan pyhiinvaelluksen on suunnitellut Tampereen ev.-lut. seurakuntien korkeakoulu- ja oppilaitostyö yhdessä PyhiinvaellusTampereen kanssa. Pysäyttävää ja rikastuttavaa vaellusta.Tampere_Siluetti-550